Referencer

 

FOREDRAG

 

Fantastisk formidler!

Det er skønt, at du taler med så tydelig og klar en stemme, at selv ældre mennesker ikke har nogen problemer med at følge med. Du formidler på en inspirerende måde, og din entusiasme smitter af på tilhøreren. Indholdet af dine foredrag er både relevant, opdateret og serveret på en afvekslende og interessant måde, så man ikke kan undgå at blive fanget af emnet.

Gæst ved foredragsrække i FOF, januar 2020

 

Persisk Aften

AOF Amager havde den 12.11.2014 besøg af Søren Bonde. Søren kom med mad til en lækker buffet fra en persisk restaurant – lige til at pakke ud og servere. De 45 spisende gæster var særdeles tilfredse med denne velsmagende middag. Efterfølgende fik vi et foredrag med masser af billeder og videoklip fra det moderne Iran. En fornøjelse at lytte til en foredragsholder som Søren Bonde, der med stor faglig viden og entusiasme deler ud af sine oplevelser fra rejser i Iran gennem de sidste 10 år. Tak for en fin aften.

Gitte Larsen, skoleleder, AOF Amager

 

Det er rigtig spændende…

…at kunne præsentere Søren Bonde som foredragsholder med al hans indsigt og med oplevelser, som han på en meget naturlig og levende måde videregiver til publikum.

Claus Kronborg, LOF Haslev, december 2012

 

 

Han har et godt tag i publikum!

Siden Søren Bonde for 5 år siden gæstede LOF Solrød for første gang, er han blevet en af dem vi altid glæder os til et gensyn med.

Søren er en meget vidende og inspirerende foredragsholder, der via sin levende måde at fortælle på har et godt tag i publikum. Hans billeder fra de mange oplevelsesrige rejser er absolut førsteklasses – og så går en anekdote fortalt med et glimt i øjet jo altid rent ind hos lytterne!

Vi siger Søren tak for mange gode og berigende oplevelser og kan på det varmeste anbefale hans foredrag.

Anni Madsen, LOF Solrød, marts 2012

 

Et vidtspændende foredragsrepertoire, som åbner horisonter

I Glostrup Sogn kender vi Søren Bonde som en dygtig og inspirerende foredragsholder. Vi havde bedt ham om at holde sit foredrag om påsketraditioner i Guatemala for vores konfirmander – og det blev en stor succes! Søren fortalte levende om de fremmedartede traditioner, først og fremmest om de farvestrålende og meget kunstneriske savsmuldtæpper, der bliver fremstillet til påskeprocessionerne i Guatemalas tidligere hovedstad, Antigua. Søren viste billeder af latinamerikanere, der var udklædt som romerske soldater og som palæstinensisk befolkning. Han fortalte om fremstillingen af tæpperne, der betragtes både som en bodsøvelse og som offergerning. På denne måde gav hans foredrag rigelig anledning til refleksioner over vores egne fastetraditioner, over forskellen mellem nytte- og offertænkning, over kristendommens mangfoldighed og mange andre relaterede emner.

Foredraget er velegnet til både konfirmander og til sogneaftener. Det kan anbefales at arrangere dette foredrag i tiden op til påske. Søren Bondes foredrag om Guatemalas påsketraditioner er også velegnet som del i et længere konfirmandforløb om påsken.

Dorothea Glöckner, Sognepræst i Glostrup, marts 2010

 

 

REJSELEDER

 

Turen overgik alle vores forventninger…

…og var supergodt struktureret og sammensat. Ikke mindst var vi meget glade for din kompetente måde at styre slagets gang. Vi følte hele tiden, at der blev taget godt om os, lyttet til os, samt at der bare var styr på det hele. Du var god til at binde gruppen sammen og generelt bare en behagelig person at være sammen med. Tusind tak for en fantastisk rejse!

Tina & René, september 2015

gæster i Kirgisistan med De Berejstes Klub

 

Det var en fornøjelse…

…at have Søren med som guide, og jeg vil med glæde anbefale rejsen til andre. Jeg følte, at vi fik de vigtigste seværdigheder præsenteret, og samtidig fik vi oplysninger om samfundsforhold og nogle forsigtige kommentarer til de politiske forhold. Derudover blev ønsker til særlige udflugter ud over programmet gennemført professionelt. Søren gjorde et stort arbejde for at imødekomme alles ønsker. 

Esther, oktober 2014

gæst i Usbekistan

 

I er imponerende dygtige som guider

Tak for en fantastisk oplevelsesrig tur, som oversteg mine forventninger. I er imponerende dygtige som guider, når i ikke giver op men også leverer, når omstændighederne gentagne gange ændrer kravene. At opleve nomader, lokale familier og mullaherne var meget specielt. Ikke noget sædvanligt for turister.

Paul, april 2014

gæst i Iran (med Tina Choobin som hjælpeguide)

 

Han får deltagerne til at føle sig rigtig godt tilpas

Jeg tror ikke, turen ville have været lige så vellykket uden Søren. Han er rigtig god til at løse de opgaver, som uvægerligt opstår på en sådan rejse, før end de bliver til problemer. Han spreder godt humør omkring sig og får deltagerne til at føle sig rigtig godt tilpas. Desuden er Søren inspirerende og vidende omkring område, kultur mv. Diverse specielle ønsker blev løst på bedste vis. Jeg vil bestemt holde øje med, hvilket rejser Søren fremover skal være rejseleder på!

Elizabeth, august 2013

gæst i Kirgisistan

 

Jeg synes rigtig godt om din måde…

…at være turleder på. Ikke noget stress og jag, ikke en masse formaninger, du ser gruppen an og “lurer”, hvad der er brug for her. Du har også et godt øje på alle deltagerne og gør plads til hver deres behov og tackler dem i en hårfin balance mellem gruppe og individ. Kan også forestille mig, at det ind i  mellem kan være en sej udfordring med de kirgisiske forhold og aftaler. At du har en behagelig personlighed og lune, tæller i den grad også og smitter af på gruppen.

Suzanne, august 2013

gæst i Kirgisistan

 

Søren Bonde var helt uovertruffen som rejseleder

Søren Bonde har været en stor del af, at denne rejse er blevet så stor en oplevelse. Sørens rolige person, overblik og tolerance kombineret med hans erfaringer med at komme i kontakt med fremmede folk – og respekt for de rejsendes mange forskelligartede ønsker og behov – det kan ikke fremhæves nok. Tak til Søren for en dejlig rejse.

Else, august 2013

gæst i Kirgisistan

 

Vi har ingen ris, men kun ros!

Kære Søren! 1000 tak for yderst behageligt samvær, og 1000 tak for din meget kompetente, tilpas strenge og yderst vidende og informerende turledelse. 

Inger og Karsten, april 2012

gæster i Usbekistan