Hjem

[jj-ngg-jquery-slider gallery=”1″ width=”960″ height=”375″ html_id=”about-slider” directionnav=”true” controlnav=”true” pausetime=”5000″]

Tilbage til rødderne

Tilbage til rødderne

Ekspedition til Omodalen i det sydlige Etiopien. Her lever 17 forskellige stammefolk mere eller mindre isoleret fra omverdenen. Deres sprog, traditioner og klædedragter er forskellige, men fælles for dem gælder, at de alle holder fast i en levevis, som går tilbage til vores forfædre og er helt anderledes end det vi kender fra den civiliserede verden.

Foredrag – Verdens varmeste sted

Verdens varmeste sted

En gribende beretning om mennesker, der presses til den yderste grænse i et af verdens mest ugæstfrie områder. Jeg har rejst gennem Etiopiens Danakil-ørken, som er verdens varmeste sted. Området bebos af det nomadiske Afar-folk og er et af de mest ugæstfri i verden;

 

Foredrag – Iran indefra

Få lande får så meget negativ presse i vesten som Iran. Og få lande fremkalder så mange forskellige billeder og reaktioner. Hør min livsbekræftende beretning om et folk fyldt med livsglæde og humor, som håber på en lysere fremtid i et af verdens mest spændingsfyldte områder.

Persisk Aften

Jeg bringer foredragskonceptet et skridt videre og indbyder til Persisk Aften – et totalarrangement med foredrag, musik og buffet i ét. Aftenen indledes med at smage på særligt udvalgte retter fra det persiske køkken. Dernæst præsenterer jeg det Iran, som jeg har lært at kende indefra over en årrække.

 

Artikel – Til manddomsprøve med bar røv…

I Omo-dalen i det sydvestlige Etiopien har tiden stået næsten stille. Her belønnes den stædige eventyrer med stammefolk, som lever i pagt med naturen. Det er dog langtfra nogen søndagsudflugt. Ekstremt dårlige veje og primitive forhold sætter min tålmodighed på prøve, jo dybere ind i dalen jeg rejser.

Artikel – Sanktioner…

På iransk tv kan man høre dundertaler om hvordan Iran er selvforsynende og ikke påvirkes af sanktioner. Men hvordan står det til i virkeligheden? Jeg tager pulsen på et land, hvor befolkningen tvinges i knæ af egen regering og omverdenens sanktioner.

 

Jeg har rejst i 91 lande på 6 kontinenter og brænder for at formidle mine rejseprojekter fra den store verden. Min forkærlighed for stammefolk, besynderlige ritualer og ekstreme livsvilkår bringer mig til stadighed til nogle af klodens barskeste områder. Med kamera, vovemod og en god portion nysgerrighed rejser jeg langt ud for at møde mennesker, som lever på en helt anden måde end jeg selv. I foredragene vækkes oplevelserne til live igen gennem foto, film, musik og kostumer – serveret med indsigt, entusiasme og humor.